LENZ Värmestrumpor för längdskidåkaren

LENZ Värmestrumpor för längdskidåkaren

Oct 17, 2024

Värmeteknologi i dina pjäxor för din komfort

Lenz värmestrumpor har patenterade Toe Cap® värmeelement. Värmetrådar i strumporna sys in i tåboxen och värmer runt tårna underifrån och uppifrån, precis där värmen behövs. Tack vare Merino Softtec® materialmix erbjuder sockorna maximal värme och komfort. Batteriet fästs med tryckknappar och förvaras under strumplinningen, där det inte kan glida och alltid sitter ovanför skon. Värmenivåerna ställs antingen direkt på batteriet genom att trycka på en knapp eller ännu mer bekvämt: med den kostnadsfria värmeappen Lenz kan batterierna styras direkt via Bluetooth via smartphone.

För den frusna längdskidåkaren

Oavsett om du är en ivrig skidåkare, extrem bergsbestigare, jägare eller utomhusfotograf, kommer våra strumpor garanterat att hålla dina fötter varma. De olika modellerna har alla samma Toe Cap® värmeelement och samma värmeeffekt. De skiljer sig bara åt i materialsammansättningen och stoppningen - skräddarsydda för de olika användningsområdena. Rengöringen är mycket enkel eftersom sockorna kan tvättas i maskin i 30°.

Med ett par uppvärmda strumpor från Lenz är kalla fötter ett minne blott. Dessa uppvärmda strumpor är mer än bara enkla klädesplagg. De representerar den framgångsrika kombinationen av avancerad teknik och hög komfort för att garantera din njutning i alla dina äventyr, oavsett de låga temperaturerna.

De bästa uppvärmda strumpor

Korrekt applicering är avgörande. Strumporna ska inte värmas först när du börjar frysa. Det är viktigt att du låter strumporna gå åtminstone på lägsta nivå redan från början. Så tårna kan aldrig svalna. Om det sedan blir extremt kallt kan de ställas in på medel eller högsta nivå.

LENZ uppvärmda strumpor står inte bara för komfort, de är också ett viktigt verktyg för att öka prestanda och koncentration. Tack vare den konstanta och individuellt justerbara värmetillförseln låter de dig koncentrera dig fullt ut på dina aktiviteter utan att bli distraherad av kylan. Detta minskar risken för skador.

Vi har själva testat LENZ värmestrumpor hela förra säsongen och är nöjda! // Johannes & Michael

Tidigare inlägg i bloggen