Verkstad

Vi på Snö&Tö tillhandahåller förstklassig fullservice av dina längdskidor, rullskidor,  och långfärdsskridskor. Vi hjälper dig med lagning av skidor, montering av bindningar, stenslipning och vallning. Vi hjälper dig även med att spannmäta dina längdskidors fästzoner och glidzoner. Längderna på dina glidzonerna är kritiska för att ha ett bra glid.

Hos oss behöver du inte boka tid för service, du är välkommen att lämna in dina skidor och hämta ut dem när det passar dig. Vanligtvis kan du hämta dina skidor inom 2-4 vardagar. Vi reserverar oss för något längre inlämningstider under lov och vasaloppsveckan.

Har du frågor kring vår verkstad? Ring oss på 072-993 28 70

Stenslipning av längdskidor

En stenslipning innebär att vi slipar fram ett nytt fräscht belag och en ny struktur. Vilket gör att dina längdskidor blir i nästan nyskick undertill. Efter alla stenslipningar, sicklar och borstar vi bort allt microhår.

I samarbete med Wintersteiger kan vi alltid erbjuda strukturer i världsklass.

Fluorfri glidvallning av längdskidor

Vi hjälper dig att glidvalla dina längdskidor. Vi erbjuder olika paket för olika tillfällen. Vi har ständigt kontakt med våra leverantörer för att använda de senaste och bästa vallaprodukterna.

Spannmätning av längdskidor

Oavsett vilken typ av skida och åkstil är det viktigt med ett bra spann. Med hjälp av våra Ski Selector kan vi både analysera och mäta upp ditt spann.