Vilken av Fischer Twin Skin modellerna passar dig?

Vilken av Fischer Twin Skin modellerna passar dig?

Nov 06, 2023

Nu har vi fyllt på skidväggen med årets modeller av skinskidor från Fischer. I detta inlägg går vi igenom de olika modellerna och deras attribut. För att guida dig i valet av fästvallningsfria längdskidor från Fischer. Vi har valt ut fyra olika modeller av Twin Skin som vi tror stenhårt på.

 

Fischer Twin Skin Speedmax 3D

Världens bästa skinskida? Precis samma skida som används varje i helg i världscupen fast med skins. Denna modell är för dig som vill ha det allra bästa och inte tumma på en minsta millimeter när det kommer till utrustningen. 

Köp ditt par Fischer Twin Skin Speedmax 3D här!

 

 

Fischer Twin Skin Carbon Pro

Nu snackar vi prestanda. Med nästan samma egenskaper som en världscupsskida har denna modell det som krävs för den kräsne skidåkaren som söker de där lilla extra. Med sitt höga 902 spann och World Cup Plus belag, lovar vi att denna modell inte gör dig besviken. Passar dig som vill ha riktigt hög prestanda under fötterna. 

Köp ditt par Fischer Twin Skin Carbon Pro här!

 

Fischer Twin Skin Race

Med race egenskaper ger denna modell dig bättre glid och fäste. Med ett kortare och tjockare twin skin får du en bra blandning mellan fäste och glid. Denna modell rekommenderar vi till motionären som vill ha en pålitligt prestanda under både träning och motionslopp.  

Köp ditt par Fischer Twin Skin Race här!

 

Fischer Twin Skin Superior

Ett lätt och följsamt skidpar för dig som är i början av din träning på klassiska längdskidor. Ett spann som du enkelt trycker ner för att få fäste. Med sin Air Coer Basalite konstruktion vägen denna skida endast 1290g/skida. Med 100% mohair twin skins har denna modell ett pålitligt fäste i alla fören. En utmärkt modell för dig som letar efter ditt första par klassiska längdskidor.

Köp ditt par Fischer Twin Skin Superior här!

 

Hör vad Patrick Paier som är produktchef för längdskidor på Fischer har att säga om de olika modellerna: 

Tidigare inlägg i bloggen