Salomon S/LAB eSkin, Classic och Skate har nu landat i butiken

Salomon S/LAB eSkin, Classic och Skate har nu landat i butiken

Oct 25, 2021

Nu börjar vinterns sortiment hitta till butiken. 

Nu hittar du nya par skin, klassiskt och skate på skidväggen från populära Salomon S/LAB. 

S/LAB är Salomons toppmodeller som erbjuder skidor för alla typer av åkstil och fören. Nedan beskriver vi de olika modellerna.

Följande modeller från Salomon S/LAB hittar du nu i butik och här på hemsidan:

SALOMON S/LAB CARBON eSKIN + PROLINK SHIFT-IN (2021/22)

Världscupsskidor med skins. Väldigt fina spann som vanligt när de gäller S/LAB och på denna skinmodell görs inga undantag! Nytt för i år är att de kommer i paket tillsammans med Salomons nya SHIFT-IN flyttbara bindning. 

 

SALOMON S/LAB CARBON CLASSIC YELLOW (2021/22)

En klassisk allround skida som funkar med både burk- och klistervalla. G5-belaget tillsammans med nomex-kärnan ger dig samma förutsättningar som Salomons världscupsåkare.

 

Salomon S/LAB Carbon Classic Red (2020/21) - Snö&Tö

SALOMON S/LAB CARBON CLASSIC RED (2021/22)

Konstruerad för att förstärka både frånskjut och acceleration ger S/LAB Carbon Classic Red branta prestanda till den högsta nivån. Utmärkt under klistersnöförhållanden. G5 Warm-belag. Belag för världscupen med maximala prestanda i de våta förhållanden som ofta råder på våren.

 

SALOMON S/LAB CARBON SKATE YELLOW (2021/22)

Otroligt låg vikt, ändå konstruerad för att ge kraft i dess renaste form tar S/LAB Carbon Skate prestanda till den högsta nivå. Utmärkt under alla snöförhållanden. 

Digital kontroll av formpressen möjliggör generering av optimal flex och spann för specifik prestanda på snön. D2FC garanterar även perfekt skidparing.

 

Salomon S/LAB Carbon Skate Red - Snö&Tö

SALOMON S/LAB CARBON SKATE RED (2021/22)

S/LAB Carbon Skate Red har en otroligt låg vikt, men är ändå konstruerad för att ge kraft i dess renaste form och tar prestanda till den högsta nivå. Utmärkt vid isiga och blöta snöförhållanden tack vare G5 White Edged-basen.

 

Se alla Salomon produkter här!

Tidigare inlägg i bloggen