Spännande nyheter från ONE WAY i vinter

Spännande nyheter från ONE WAY i vinter

Oct 12, 2021
Nu till vintern kommer ONE WAY med ett helt nytt brand, nya stavar, nya utbytbara trugor, och efter att ha testat stavarna känns de verkligen top notch. Vi tror på ONE WAY som stav och som varumärke. 
Från vecka 44 hittar du följande sortiment i butik och på nätet:
Toppstav med egenskaper som går rätt in på världscupen. Du kommer se denna stav på t.ex. Dorothea Wierer i vinter. Pendel och styrka som håller högsta klass. Med ONE WAYS nya utbytbara trugor, byter du enkelt mellan storlekar på trugor och rullskidholk.
Staven som passar dig med höga krav på utrustningen, extremt lätt pendel.  Med ONE WAYS nya utbytbara trugor, byter du enkelt mellan storlekar på trugor och rullskidholk.
Perfekta staven för motionären med ONE WAYS Mag-point handltag så du enkelt kan du av och på staven, när du tex stannar för att dricka eller valla om.  Med ONE WAYS nya utbytbara trugor, byter du enkelt mellan storlekar på trugor och rullskidholk.
En väldigt fin instegsmodell för dig som skaffar din första utrustning. Även den utrustad med ONE WAYS Mag-point handtag.
Stor del av de stavpar som går av är i transport till och från skidspåret. Undvik det genom att transportera dina stavar i ett hårt stavfodral. Denna modell av stavfodral rymmer 3par längdstavar.
Ett kit som innehåller, 2par adapters, 1x S alu, 1x M carbide, 2x rullskidholkar, 1x verktyg, 1x förvaringspåse. Passar alla stavar med 9mm stavrör.

Tidigare inlägg i bloggen