Snö&Tö Medlemsklubb

En medlemsklubb skapad tillsammans med våra kunder.

Med medlemsklubben är vår målsättning att erbjuda:

- Oslagbara erbjudanden på produkter och service.
- Utbildning och handledning inom allt som rör skidåkning.
- Rolig och utvecklande träningar och uthålligt välmående.
- Träningsläger och gemensamma resor till tävlingar.

Helt enkelt en träffpunkt för likasinnade Vasaloppsåkare. Allt från den som står i inledningen av sitt skidåkande till den ambitiösa skidåkaren.

Olika varianter av medlemskap:

Medlemskap 1, Medlem, 500 kr/år

Medlemskap 2, Medlem + Träning, 2000 kr/år

Medlemskap 3, Medlem + Träning + Tävling, 2250 kr/år

Läs mer om de olika medlemskapen och träningsgrupperna nedan.

Medlemskap 1, Medlem, 500 kr/år

- Alltid 5 % rabatt i butik.

- Alltid 10 % rabatt i verkstad.

- Medlemspriser och kampanjer under våren, sommaren, hösten och vintern.

- Utbildningar inom allt som innefattar träning och tävling på längdskidor & rullskidor.

- Medlemsträffar i oktober och april.

- Erbjudanden om förmånliga träningsresor minst fyra gånger per år.

- Klubbkläder från Trimtex, varje sommar- och vintersäsong.

- Tillgång till vår medlemsgrupp på Facebook, där vi publicerar komamnde event såsom gemensamma träningar, träningsläger och tävling. Samt annat innehåll kring längdskidåkning och rullskidåkning.

Medlemskap 2, Medlem + Träning, 2000 kr/år

Utöver det som ingår i medlemskap 1 ingår även:

- Träning året runt på längdskidor och rullskidor som innefattar teknik, intervaller, distanspass, långpass, backträning, styrketräning och stavlöpning tillsammans med våra kompetena ledare.

Läs mer om de olika träningsgrupperna längre ned på sidan.

Medlemskap 3, Medlem + Träning + Tävling, 2250 kr/år

För dig som vill vara med och tävla för Snö & Tö Skidklubb. Vi kommer även genomföra klubbmästerskap på längdskidor och rullskidor. Vi har som ambition att ställa upp med åkare till DM & SM både på längd och rullskidor.

Våra träningsgrupper

Nedan kan du läsa mer om de olika träningsgrupperna. Alla grupper tränar året runt på längdskidor och rullskidor.

Träningsgrupp BAS

Under vinterhalvåret (oktober-februari) genomför BAS gruppen 20 st. träningar, en träning i veckan med fokus på rullskidor- & längdskidor samt backträning, styrketräning och stavlöpning. Tränare: Kerstin Söderberg 

Träningsgrupp MOTION

Riktar sig till skidåkare som tränar både på längd- & rullskidor med målsättning att delta på en eller flera skidtävlingar. Gruppen fokuserar på klassisk skidteknik, korta intervallpass och medellånga distanspass på ca: 1-2 mil. Gruppen MOTION genomför två träningar i veckan på tisdagar och torsdagar. Träningarna innefattar rullskidor, längdskidor och allmän träning som backträning, styrketräning & stavlöpning.

Tränare: Kerstin Söderberg & Ingela Perhans

Träningsgrupp AKTIV

Riktar sig till skidåkare som tränar både på längd- & rullskidor med målsättning att delta på en eller flera skidtävlingar. Gruppen fokuserar på klassisk skidteknik, korta intervallpass, distanspass och långpass på ca: 2-3 mil. Gruppen MOTION genomför tre träningar i veckan på tisdagar, torsdagar och söndagar. Träningarna innefattar rullskidor, längdskidor och allmän träning som backträning, styrketräning & stavlöpning.

Tränare: Peter Sjödin & Fredrik Hammar

Träningsgrupp AVANCERAD

Riktar sig till skidåkare som tränar aktivt på både på längd- & rullskidor med målsättning att delta på ett flertal skidtävlingar. Gruppen fokuserar företrädesvis på stakteknik men även övriga klassiska växlar. Gruppen genomför tuffa intervall- och distanspass samt långpass på ca: 3-4 mil. Gruppen AVANCERAD genomför tre träningar i veckan på tisdagar, torsdagar och söndagar. Träningarna innefattar rullskidor och längdskidor samt allmän träning som backträning, styrketräning & stavlöpning. 

Tränare: Mattias Bolinder, Johan Hagsten & Rolf Nilsson

Träningsgrupp EXPERT

Riktar sig till ambitiösa skidåkare som har kommit långt med sin träning och tävlande både på rull- & längdskidor. Gruppen fokuserar på stakteknik, väldigt tuffa intervallpass och distanspass samt långpass på ca: 4-5 mil. Gruppen EXPERT genomför tre träningar i veckan på tisdagar, torsdagar och söndagar. Träningarna innefattar rullskidor och längdskidor samt allmän träning som backträning, styrketräning & stavlöpning. 

Tränare: Bengt Grönlund, Jens Andersson & Greger Olsson 

Träningsgrupp ELIT

Riktar sig till väldigt ambitiösa skidåkare som har kommit oerhört långt med sin träning och tävlande både på rull- & längdskidor. Gruppen fokuserar på stakteknik, med väldigt tuffa intervallpass och distanspass samt långpass på ca: 5-6 mil. Gruppen ELIT genomför tre gemensamma träningar i veckan på tisdagar, torsdagar och söndagar samt en flertal egna träningspass med en tydlig ambition att tillhör toppen i sin åldersklass. Träningarna innefattar rullskidor och längdskidor samt allmän träning som backträning, styrketräning & stavlöpning. 

Huvudtränare: Peter Öhman

Ledare: Henrik Jonsson & Johan Klinga

Träningsgrupp SKATE

Riktar sig till skidåkare som tränar Skate på rull- & längdskidor. Gruppen genomför intervall- och distanspass samt teknikpass. Gruppen SKATE genomför en träning i veckan på måndagar.

Tränare: Peter Öhman & Magnus Wiking