Medlemsklubb


En medlemsklubb skapad tillsammans med våra kunder.

Med medlemsklubben är vår målsättning att erbjuda:

 • Oslagbara erbjudanden på produkter och service.
 • Utbildning och handledning inom allt som rör skidåkning.
 • Rolig och utvecklande träningar och uthålligt välmående.
 • Träningsläger och gemensamma resor till tävlingar.

Helt enkelt en träffpunkt för likasinnade Vasaloppsåkare. Allt från den som står i inledningen av sitt skidåkande till den ambitiösa skidåkaren.

 

Tre varianter av medlemskap finns för att passa ditt behov:

Medlem i Snö & Tö

Medlemskap variant 1: Medlem, 500 kr/år.

I medlemskapet ingår:

 • Alltid 5 % rabatt i butik
 • Alltid 10 % rabatt i verkstad
 • OSLAGBARA priser och kampanjer under våren, sommaren, hösten och vintern
 • Utbildningar inom allt som innefattar träning och tävling på skidor
 • Medlemsträffar i oktober och april.
 • Erbjudanden om förmånliga träningsresor fyra gånger per år
 • Medlem i FACEBOOK SNÖ & TÖ SKIDKLUBB m.m.
 • Gratis Skiclinic samt mycket mycket mer.....

Betala och bli medlem via denna länk: https://snoochto.com/products/sno-to-medlemsklubb-medlemskap 

 

Träna med Snö & Tö

Medlemskap variant 2: Medlem 500 kr/år + Träning 1500 kr/år 

Utöver det som ingår i variant 1 ingår även:

 • Träning året runt som innefattar teknik, intervaller, distanspass, långpass, backträning, styrketräning och stavlöpning 
 • Kompetenta och erfarna ledare.

GRUPP BAS

Riktar sig till personer som åker längskidor och har provat på eller är intresserad att börja åka rullskidor. Gruppen fokuserar på grundläggande teknik och kommer variera träningen med lättare intervaller och korta distanspass på 1-2 mil. Gruppen BAS genomför 20 st. träningar under sommarhalvåret (april-september) med fokus på rullskidor samt barmarksträning, styrketräning och stavlöpning.

Under vinterhalvåret (oktober-februari) genomför BAS gruppen 20 st. träningar, en träning i veckan med fokus på rullskidor- & längdskidor samt backträning, styrketräning och stavlöpning.

Tränare: Kerstin Söderberg 

 

GRUPP MOTION DAM

Riktar sig till skidåkare som tränar både på längd- & rullskidor med målsättning att delta på en eller flera skidtävlingar. Gruppen fokuserar på klassisk skidteknik, korta intervallpass och medellånga distanspass på ca: 1-2 mil. Gruppen MOTION Dam genomför två träningar i veckan på tisdagar och torsdagar. Träningarna innefattar rullskidor, längdskidor och allmän träning som backträning, styrketräning & stavlöpning.

Tränare: Kerstin Söderberg & Ingela Perhans

 

GRUPP MOTION 

Riktar sig till skidåkare som tränar både på längd- & rullskidor med målsättning att delta på en eller flera skidtävlingar. Gruppen fokuserar på klassisk skidteknik, korta intervallpass, distanspass och långpass på ca: 2-3 mil. Gruppen MOTION genomför tre träningar i veckan på tisdagar, torsdagar och söndagar. Träningarna innefattar rullskidor, längdskidor och allmän träning som backträning, styrketräning & stavlöpning.

Tränare: Peter Sjödin & Fredrik Hammar

 

GRUPP AKTIV

Riktar sig till skidåkare som tränar aktivt på både på längd- & rullskidor med målsättning att delta på ett flertal skidtävlingar. Gruppen fokuserar företrädesvis på stakteknik men även övriga klassiska växlar. Gruppen genomför tuffa intervall- och distanspass samt långpass på ca: 3-4 mil. Gruppen AKTIV genomför tre träningar i veckan på tisdagar, torsdagar och söndagar. Träningarna innefattar rullskidor och längdskidor samt allmän träning som backträning, styrketräning & stavlöpning. 

Tränare: Mattias Bolinder, Johan Hagsten & Rolf Nilsson

 

GRUPP AKTIV SKATE

Riktar sig till skidåkare som tränar Skate aktivt på rull- & längdskidor. Gruppen genomför intervall- och distanspass samt teknikpass. Gruppen AKTIV SKATE genomför en träning i veckan på måndagar. 

Tränare: Peter Öhman & Magnus Wiking

 

GRUPP AVANCERAD

Riktar sig till ambitiösa skidåkare som har kommit långt med sin träning och tävlande både på rull- & längdskidor. Gruppen fokuserar på stakteknik, väldigt tuffa intervallpass och distanspass samt långpass på ca: 4-5 mil. Gruppen AVANCERAD genomför tre träningar i veckan på tisdagar, torsdagar och söndagar. Träningarna innefattar rullskidor och längdskidor samt allmän träning som backträning, styrketräning & stavlöpning. 

Tränare: Bengt Grönlund, Jens Andersson & Greger Olsson 

 

GRUPP ELIT

Riktar sig till väldigt ambitiösa skidåkare som har kommit oerhört långt med sin träning och tävlande både på rull- & längdskidor. Gruppen fokuserar på stakteknik, med väldigt tuffa intervallpass och distanspass samt långpass på ca: 5-6 mil. Gruppen ELIT genomför tre gemensamma träningar i veckan på tisdagar, torsdagar och söndagar samt en flertal egna träningspass med en tydlig ambition att tillhör toppen i sin åldersklass. Träningarna innefattar rullskidor och längdskidor samt allmän träning som backträning, styrketräning & stavlöpning. 

Huvudansvarig & Materialansvarig: Michael Forslund 

Huvudtränare: Peter Öhman

Ledare: Henrik Jonsson & Johan Klinga

 

Utöver våra gruppträningar genomför vi:

Teknikpass, VasaPass; Tidsrace, Grundkurser i klassisk skidåkning, skate och stakning, semesterträning (6 veckor i juli & aug.) samt ett flertal spontana träningspass löpande under året.

Betala och bli medlem via denna länk: https://snoochto.com/products/sno-to-medlemsklubb-medlemskap  

 

Tävla för Snö & Tö

Medlemskap variant 3: Medlem 500 kr/år + Träning 1500 kr/år + Tävling 250 kr/år

För dom som vill vara klubbmedlem och tävla för Snö & Tö skidklubb. Vi kommer även genomföra klubbmästerskap på längdskidor och rullskidor. Vi har som ambition att ställa upp med åkare till DM & SM både på längd och rullskidor.

Betala och bli medlem via denna länk: https://snoochto.com/products/sno-to-medlemsklubb-medlemskap 

Med vänliga hälsningar, Snö & Tö Medlemsklubb